Ankth dhe panik në Aeroportin e Rinasit, nuk ka ndodh me pare, avioni sapo u nis u detyrua që të…

0
767

Një ngjarje e pazakontë që ndodhi pak minuta më parë në Aeroportin e Rinasit çfarë ka sjellë dhe panikosjen e qytetarëve. Një avion i linjës Tiranë-Londër ka bërë një frenim të detyruar në mes të pistës së aeroportit.

Në momentin e nisjes, avioni ka marrë shpejtësi tej normave të lejuara, ndaj piloti është detyruar të frenojë papritur.

Kjo ka shkaktuar panik te pasagjerët, por nuk ka raportime për të lënduar. Një tjetër linjë ka marrë më pas pasagjerët për t’i dërguar ata në destinacionin e tyre.