Ameli është kaq e dhënë pas vëllait dhe Miriami nuk mund të mos e postonte këtë foto

Familja e Miriam dhe Alban Skënderaj prej pak kohësh është shtuar me një pjestar të ri, i cili ka fituar vëmendjen e familjes dhe veçanërisht te motrës se bukur Amelisë.

Miriami shume e mallengjyer ka postuar një foto të të dyve vogelusheve ku duket Amelia qe perkulet mbi karrocën e te vellait e me siguri duke i thënë fjalë përkëdhelëse. Kështu bëjnë motrat e mëdha si gjithmone dhe aq me teper me te vegjlit.

Albani dhe Miriami ende nuk kane preferuar per ta prezantuar portretin e më të voglit të shtëpisë. Djali i tyre erdhi në jetë më 14 janar të këtij viti dhe prindërit e pagëzuan me emrin e një prej këngëve më të bukura të tyre ‘Duam’.

Tashme pas gati 4 muajsh ata ja tregojne portretin pjeserisht.