Alfred Cako ben deklaraten e re: Shqipëria dhe gjithë Europa do mbyllen sërish ne kete date

0
464

Alfred Cako ka folur sërish per mbylljen serisht te vendeve evropiane.

Ai ka thene se:”Po tani cfare do me thone gjithe trushpelaret qe me kane sùlmuar te genjyer nga Opinioni i Fevzo trushpelarit dhe emisioni Me Rudinen?

Po ata gallofet qe dje kur Shqiperia hapej dhe une parashikoja masken me detyrim dhe mbylljen ne vjeshte ata me sùlmonin dhe sot keta máskarenj perseri me sùlmojne e hiqen sikur une nuk kisha thene ndonje parashikim te madh sepse, sipas tyre.

Ata perseri nuk e kuptojne se para dt. 28 tetor ne Shqiperi dhe Evrope ka mbyllje.

Por pasi te filloje mbyllja keta qe e kundershtojne sot si mundesi do te thone hipokrizine e radhes duke thene, “E po, normal, mbas gjithe ketyre rasteve dhe vdèkjeve te medha, kjo do te ndodhte! Cfare ka gjetur ky njeri?!”

Cdo thone pas ketij materjali nga top nivelet italiane ku behet nje lufte e rafinuar mes te bardheve dhe fisnikerise se zeze te orsineve, aldobradineve, kolonave, pallavacineve, etj.?