aktet që nuk i keni ditur mbi ‘Kemalin’ e ‘Lule të Vetmuara’

0
748

Cansu Fırıncı është emri real i personazhit ‘Kemal’ që aktualisht e shikojmë duke lùajtur në serialin ‘Lule të Vétmuara’ qe transmetohet në Tv Klan por luan nje rol shume te njohur për të gjithë, dhe gjithsesi shume i padéshiruar si pàsojë e rolit si një pédofil e màshtrues.

Per ne shqiptaret aktori u bë i njohur me këtë telenovelë, por karriera e tij ka filluar shumë më herët.

Cansu Fırıncı u lind në vitin 1982 në kryeqytetin e Turqisë, në Ankara.
Ai ka dalluar qe ne vogeli si talent ne aktrimi, gjë të cilën e kanë vërejtur edhe prindërit e tij qe e kanë përkrahur të birin në dëshirat e tij, ndaj edhe Cansu arriti të diplomohej në Universitetin Ege, për sektorin e ‘Teatrit’.

Që me rolin e parë, ai mori sukses dhe nuk kàloi asnjë periudhë bòsh në jetën e tij, me më shumë se 10 filma e seriale.

Ja dhe filmat ku ka marrë pjesë ai:

2020 – Hizmetçiler (Shérbëtorët) (personazhi Jashar) (Serial Televiziv)
2018 – Mehmetçik Kutlu Zafer (Gëzuar fitoren) (personazhi Razhat) (Serial Televiziv)
2017 – Kızlarım İçin (Për vajzat e mia) (personazhi Çetin) (Serial Televiziv)
2017 – Düş Kırgınları (Mendime të gàbuara) (personazhi Shykri) (Film Kinemaje)

2017 – Babam (Babai im) (Film Kinemaje)
2015 – Üç Harfliler: Hablis (Shejtàni) (personazhi doktorit) (Film Kinemaje)
2015-2017 – Kırgın Çiçekler (Lule të Vétmuara) (personazhi Kemal) (Serial Televiziv)
2015 – Kanlı Postal (Posta e përgjàkshme) (personazhi Horoz) (Film Kinemaje)

2015 – Can Tertip (personazhi Sulo) (Film Kinemaje)
2014 – Yolculuk (Udhëtimi) (personazhi Beqir) (Film Kinemaje)
2014 – Urfalıyam Ezelden (personazhi Rexhep) (Serial Televiziv)
2011 – Devrimden Sonra (Pàs epokës time) (Film Kinemaje)