Home TE NDRYSHME “Afati është deri më 30 qershor…”. Kryeministri Edi Rama del me njoftimin...

“Afati është deri më 30 qershor…”. Kryeministri Edi Rama del me njoftimin urgjent për të gjithë ne

493
0

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetin social Facebook mesazhin e dhënë pak më parë nga Ministrja e Arsimit Evis Kushi, ndërsa ka bërë me dije se afati i aplikimit për anëtarë bordi të ASCAL është deri më 30 qershor.

#BashkohuMeNe për të kontribuar në arsimin e lartë!

#Thirrje e hapur për të gjithë ata përfaqësues të botës akademike, brenda apo jashtë vendit, për të aplikuar dhe dhënë kontribut si Drejtor i Përgjithshëm apo një prej 11 Anëtarëve të Bordit të Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit së Cilësisë në Arsimin e Lartë (#ASCAL).

Kriteret e aplikimit i gjeni në linkun e #MASR :

https://arsimi.gov.al/thirrje-per-anetare-ne-bordin-e…/

Ndërsa afati i aplikimit është deri më 30 qershor, 2021.

Suksese të gjithë aplikantëve!

#SkaKohëPërPushim