8 emrat me te bukur per femi qe mund tja vendosni femijeve tuaj

Emra italiane foshnjash me kuptime te bukura!

Menyra me e mire ne nder te gjuhes se mrekullueshme italiane,eshte ti jepni anëtarit më të ri të familjes suaj një emër italian.

Ketu janë disa nga me te preferuarit tanë. Jo vetëm që emrat tingellojne kendshem ne veshin tone,ata gjithashtu jane te pajisur me disa kuptime te bukura.

Chiara-Ky emër i mrekullueshëm italian nenkupton “dritë” dhe “pasterti”.

Matteo-Matteo përkthehet si “dhuratë e Zotit”.

Antonio-Ky emer italian dhe spanjoll ,në Angli ka kuptimin “i çmuar”.

Leonardo-Nëse ju jeni një fans i Leondardo DiCaprio-s ose Leonardo da Vinçi-t, merrni parasysh këtë emër mashkullor, që do të thotë “luan trim”.

Aria-Nëse dini diçka për muzikën klasike, atëherë jeni shumë të vetëdijshëm për lidhjen e kësaj fjale me botën e operës. Një emër melodioz që do të ishte i përshtatshëm për çdo diva të vogël!

Orsino-Do të thotë “arush i vogël”.

Gemma-Edhe pse është mjaft popullor në Britaninë e Madhe, emri Gemma, që do të thotë gurë i çmuar, e ka origjinen nga Italia.

Luna-Luna do te thote”hene”.

Cili prej tyre eshte me i preferuari per ju?