A ju kujtohet Marieli i “Big Brother 4”, nuk do e besoni me çfarë bën ai sot

Marieli ka qene nje nga ikonat e “Big Brother 4” dhe per publikun ishte shume i dashur. Ai u be i famshem nga slogani i famshem qe i ngeli nga nena e tij kur thoshte ‘nxirre luanin Mariel’

Por pas mbarimit te Big Brother ai i është rikthyer sportit të cilin e kishte pasion që kur ishte 17 vjec, sporti i Wrestling.

Tashme ai eshte i angazhuar me punë në qytetin ku jeton me familjen e tij, pasi ai është trajner i brezit të ri të sportistëve në Vicenza

Ndërsa sa i takon jetës private, pas historisë me Mirjetën në “Big Brother” qe mbaroi pasi ata dolën, 30-vjeçari u mundua të mbajë të fshehte një fejese gati dy-vjeçare, Marieli 1 vit më parë nisi të bashkëjetojë me partneren e tij shqiptare, bashkëjetesë e cila nuk dihet nëse vazhdon apo jo.