A e keni ditur se Kaderi në jetë reale është e martuar, shihni bashkëshortin e saj simpatik!

Ceren Yalazoğlu lindi në 1992 në Ankara dhe eshte diplomuar në Universitetin Çanakkale Onsekiz Mart, Departamenti i Arteve Skenike dhe Vizuale.

Ajo ka nisur karrierën e aktrimit me serialin ‘Beni Affet’, që nga viti 2011 dhe ka sjell karakterin e Kader.

Ajo aty njihet si një vajzë që nuk është e kënaqur me jetën e saj provinciale, dhe nuk i ka punët mirë me dashurinë ose më mirë të themi dashurohet në njerëz të gabuar.

Por, në jetën e saj të përditshme ajo është e martuar dhe duket shumë e lumtur.

Kujtojmë se aktorja është mjaft aktive në rrjetet sociale duke postuar fotografi të ndryshme nga jeta e saj e përditshme dhe me bashkeshortin e saj terheqes. Ai eshte nje aktor i njohur turk