A do ta kemi një valë me të fortë se kjo te Koronavirusit? Ja parashikimi forte i Piperos

I gjithë shqetësimi ynë në këto momente është nëse do të përballemi me një valë të dytë të koronavirusit apo jo te gjithe jane te shqetesuar me ate qe po ndodhe ne vendin tone dhe te gjithe boten.

Por mjeku infeksionist, Pëllumb Pipero, nuk e beson se do kete nje vale te forte te koronavirsuit besoj se kjo eshte maksimalja.

Pipero shprehet se virusi nuk i është bindur deri tani ligjësive të një virusi të zakonshëm respirator dhe ky është një tregues që nuk do të ketë valë të dytë te tij në vjeshtë besojme se do qetesohet.

Është e pamundur të bësh parashikime.

Por unë nuk e besoj një valë të dytë.

Ky lloj virusi nuk respekton të gjitha ligjet e një virusi respirator.

Nëse do të kishim një valë të dytë, atëherë do të duhej të mos kishim fare transmetim tani që temperaturat janë të lartë.

Edhe pse kolegët thonë se transmetimi ka rënë, por është shtuar ekspozimi.

Duke mos respektuar këto ligjësi, nuk besoj në një valë të dytë”, tha ai ndaj jeni vigjilent dhe ruani distancimin social.

Shpresojme te behet me mire.