Home TE NDRYSHME A do mbyllen shkollat me 2 nëntor? Pergjigja e Ministrise se Arsimit

A do mbyllen shkollat me 2 nëntor? Pergjigja e Ministrise se Arsimit

3822
0

Eshte perhapur nje lajm i rreme per mbylljen e shkollave ne date 2 nentore por cdo gje eshte sqaruar.

Jemi ne kohe pandemie dhe nese do kete nje rritje te madh te te infektaurve shkollat do te mbyllen por kjo do te jete nje lajmerim nga Ministria e Arsimit qe keshtu cdo gje lajm e jep Ministria lajme anonime nga burime jo te sigurta nuk jane te sakta.

Dokument i rremë

Ministria e Arsimit ka reaguar së fundmi duke konfirmuar se nuk ekziston një vendim i tillë dhe se bëhet fjalë për një manipulim të rëndomtë në rrjete sociale. Deri më tani, mësimi do te vijoje normalisht.

Ndaj mesimi do vazhdoj normalisht ne te gjitha shkollat e vendit.