Home TE NDRYSHME 61 vjecari qe vishet me funde dhe taka i ftuar ne Top...

61 vjecari qe vishet me funde dhe taka i ftuar ne Top Channel: Grate jane xheloze per kembet e mia, kam mbi 50 pale taka

211
0

Jetojme ne kohe ndryshe ku cdo dite njerezit cthueren me shume mbase iken kohet kur burrat ishin burra.

Dhe njerezit kishin moral.Sot njerezit kekojne fame kerkojne vemenjde dhe ate e kerkojne duke bere gjera estravagante qe keshtu kjo eshte moda e re te marresh vemendje duke bere gjera ndryshe.

Keshtu eshte dhe Amerikani 61 vjecar ne nje lidhje direkte per emisioni Ftese ne 5 ne Top channel, tregon se ka me shume se 50 pale taka, shikoni videon per me teper