5 sjelljet si ta kuptoni qe burri juaj ju tradhton dhe shkruan online me grat e tjera

Interneti ka hapur një shumëllojshmëri të re takimesh që u ka lejuar shumë njerëzve të gjejnë dashurinë në vendet më të papritura.

Keshtu secili çift përpara se të hyjë në çdo marrëdhënie duhet të vendosë kufij për atë që ata besojnë se është pabesi apo tradhëti.

Ja sjelljet e një partneri që mund të jetë fajtor për mashtrimin në internet
1. Ndryshimet e orarit të tyre – Një nga shenjat më të spikatura është kur shihni ndryshime të shpeshta të orarit. Nëse ata kthehen vonë në shtëpi nga puna, bëjnë udhëtime gjatë natës jashtë qytetit etj, mbani një shënim.

2. Paratë mungojnë nga llogarie bankare – a vini re se paratë mungojnë në llogarinë rrjedhëse, apo kanë bërë pagesa me kartat e kreditit dhe jeni në borxhe? Kjo është një nga shenjat që ata po blejnë dhurata ose po bëjnë një jetë të dyfishtë

3. Ata nuk hanë më darkë në shtëpi – Nëse keni ngrënë gjithmonë darkë si familje dhe tani jeni duke ngrënë vetëm, kjo është një arsye për shqetësim. Nëse nuk ju telefonojnë për t’ju thënë se do të vonohen, kjo është një tjetër shenjë shqetësimi.

4. Fiksohen shume dhe i ruajnë telefonat apo adresat e tyre – Një tjetër shenjë e mashtruesit online është se ata nuk e mbajnë telefonin larg syve të tyre, madje mund të nervozohen nëse i afroheni atij pa leje. Ndersa vete largohen per te folur ne telefon

5. Ata kanë llogari sekrete në media sociale – Një tregues i madh është kur zbuloni se ata kanë një ose më shumë llogari të mediave sociale që po i fshehin.