31-vjeçari fton komshien e sëmurë 89-vjeçare të banojë me të ne shtepin e tij

Eshte fat i madh te kesh nje komshi te mire qe te respekton apo kujdeset per komshinjt ne lagje.

Keshtu ka ndodhur me Salvatoren 31 vjecar i cili eshte kujdesur per te moshuaren 85 vjecare pasi ajo jetonte e vetme dhe kishte nevoje per kujdesje.

Salvatore e mori komshien e tij te moshuar ne shtepin e tij bashke dhe me macen qe ajo kishte.

E moshuara u ndje shume e lumtur pasi i riu filloi te kujdesej per te.

Salvatore hapi dhe nje llogari ne GoFundMe dhe te ardhurat qe mblidheshin shkonin per shpenzimet qe i nevojiteshin 85 vjecares.

Ata e dy dilnin bashke dhe ai e shoqeronte ate me makinen e tij cdo fundjave kur ai nuk kishte pune.Shiko.news