Zyrih – Tiranë, udhëtime 2 herë në javë

Duke filluar nga 1 Prilli 2019, linja ajrore SWISS nisi fluturimet direkte Tiranë-Cyrih, duke shtuar kështu një destinacion të ri midis Zvicrës dhe Shqipërisë.

Sipas TIA, linja e re do të operohet nga Edelweiss dhe do të ofrojë fluturime dy herë në javë. Konkretisht, fluturimet do të bëhen çdo ditë të hënën dhe të premten.

Ndërsa njoftoi në faqen e saj zyrtare fillimin e operacionit të ri, TIA ka publikuar edhe oraret përkatëse të nisjes dhe mbërritjes nga Tirana në Cyrih dhe anasjelltas. Me një popullsi prej mbi 380 000 njerëz, është qyteti më i madh dhe një nga qendrat më të rëndësishme ekonomike të Zvicrës.