Zbulohet pasuria e çiftit presidencial, ja pronat e shumta qe ka Monikat dhe Iliri

Zbardhet pasuria e çiftit presidencial, Ilir Meta dhe Monika Kryemadhi. Referuar formularit të deklarimit të pasurisë të depozituar në ILDKPI, rezulton se Monika Kryemadhi është më e pasur se presidenti Ilir Meta.

Konkretisht, Kryemadhi zotëron disa apartamente në Tiranë dhe Lalëz dhe disa llogari bankare së bashku edhe me fëmijët. Ajo zotëron edhe njësi tregtare dhe garazhe.

Ndërkohë, Presidenti Ilir Meta rezulton më i “varfër”. Siç duket, kreu i shtetit ka më të përzemërt djalin, pasi ka një llogari bankare të përbashkët me të, ndërsa me vajzat jo. Ndërsa Kryemadhi ka edhe me vajzën, edhe me djalin.

ILIR META

Llogari bankare: 1.066.075 lekë Llogari të përbashkët me djalin, Besar Meta: 976.734 lekë

Të ardhura nga paga si President i Republikës së Shqipërisë: 2.056.000 lekë Të ardhura nga dieta jashtë vendit: 1200 euro

MONIKA KRYEMADHI

Apartament banimi në Tiranë në bashkëpronësi 1/3 me sipërfaqe 99 m2

Apartament banimi në Tiranë në bashkëpronësi 1/3 me sipërfaqe 75 m2

Apartament banimi në Tiranë, përfituar me kontratë shkëmbimi me sipërfaqe nëntokësore garazh 1349 m2 , sipërfaqe banimi 212 m2 , sipërfaqe verandë 97 m2

Njësi tregtare me sipërfaqe 107 m2

Njësi tregtare me sipërfaqe 63.78 m2

Garazh me sipërfaqe 17 m2

Njësi tregtare me sipërfaqe 172 m2

Garazh me sipërfaqe 318 m2

Apartament me sipërfaqe 69 m2

Apartament me sipërfaqe 103 m2

Apartament me sipërfaqe 94 m2 Apartament me sipërfaqe 93 m2

Apartament banimi në Gjirin e Lalëzit me sipërfaqe 317 m2

Llogari bankare Llogari bankare: 19.752 euro

Llogari bankare: 140.000 paund

Llogari bankare: 75.710 lekë

Llogari e përbashkët me Bora Meta: 2.395.648 lekë

Llogari e përbashkët me Besar Meta,

Bora Meta: 3003 paund

Të ardhura nga sigurimet shoqërore nga 01.01.2021 deri më 10.09.2021: 624.000 lekë

Detyrime Llogari overdraft: 121.526 lekë Llogari overdraft: 20 euro

E BIJA, BORA META

Llogari bankare: 351.616 lekë Llogari bankare: 50.473 lekë

Llogari bankare: 11.516 euro “PrePaid Card”: 1937 euro

I BIRI, BESAR META

Llogari bankare: 287 paund

Llogari bankare: 2354 euro

Llogari bankare: 141 692 lekë