Votimi elektronik, publikohen ‘live’ rezultatet në Njësinë 10, ja si ndahen votat

0
302

Partia Socialiste ka rezultuar fituese në Njësinë 10 në kryeqytet ku për herë të parë u votua elektronikisht. Ka qenë vetë Kreu i KQZ Ilirjan Celibashi në shkollën “Qemal Stafa” gjatë dhënies së rezultateve për KZAZ 40.

Rezultatet janë shfaqur live për opinionin publik. Celibashi tha se as KQZ nuk është njohur më herët me të dhëna dhe logimi është për herë të parë. Gjatë natës është kryer importimi për KZAZ 40.

PS 6007 vota

PD 4550

LSI 628

PSD 208

Boiken Abazi 179