Vjen reagimi i pare/Pasi shprehu hapur pëlqimin për Beatrixin, këngëtarja shqiptare i bën gjemen Donaldit

Këngëtarja Rezarta Shkurta nuk e ka fshehur zhgënjimin ndaj Donaldit pas afërsisë së tij me Beatrix.

Në atë që po konsiderohet si ‘tradhti’ ndaj Borës, ajo ka postuar një foto në Instastory, ku ka hequr Donaldin nga Instagrami ne shenje revoltimi ndaj veprimeve të tij.

“Unë jam pro dashurisë. Pro sinqeritetit dhe e fjalës së burrave, atyre prej vërteti. Jam e njerëzve që nuk shiten as për shou as për vëmendje. Unfollow me shumë kënaqësi për ata që si kanë këto vlera” – ka deklaruar ajo.

Cili eshte mendimi juaj a ka bere mire Donaldi apo jo?