Vjen lajmi i mirë për hekurudhën Tiranë-Durrës, do të cuditeni cfarë ka vendosur BE

0
607

Ne e dime se Shqiperia nuk eshte pjese e BE akoma por ama e kemi kuptuar se Unioni Evropian e ka ndihmuar vazhdimisht vendin tone.

Keshtu se fundmi BE do te investoje ne rindertumin e hekurudhes Tirane-Durres dhe ky projekt thuhet se kushton 35.5 milion euro.

Mbeshtetja totale per ket projekt do te jepet nga BE.

Ky projekt synon te nxisi ne rrtje bizneset e dy qyteteve si edhe te kurseje kohe per udhetaret dhe studentet e Shqiperise e kryesisht Tiranes dhe Durresit.