Home TE NDRYSHME Vjen lajm i mrekullueshem nga Schumacher pas 6 vitesh ndodh mrekullia

Vjen lajm i mrekullueshem nga Schumacher pas 6 vitesh ndodh mrekullia

1586
0

Pas 6 vitesh në koma, Schumacher ‘zgjohet’ dhe takon bashkëshorten e tij!

Të gjitha paratë, mundimi dhe përkushtimi i saj ishin aty, dedikuar atij për 6 vite me rradhë duke mos u larguar në asnjë moment.

I pari person që ai njohu pasi hapi sytë pas komës ishte pikërisht GRUAJA e tij!

Mos kini ndrojë ti hapeni një gruaje dhe ti jepni asaj vëmendjen dhe rëndësinë më të madhe, sepse një ditë ajo do të jetë arma juaj më e fortë me të cilën do të luftoni gjithe jeten!

@michaelschumacher

Welcome back champion!!!