Vijne lajme te mira nga shteti fqinj i Shqipërisë 3 ditë rresht pa asnjë rast me covid-19

0
595

Vijne lajme te mira nga Mali i Zi ka 42 ditë që nga rasti i parë me koronavirus dhe duket se ka arritur ta menaxhojë shumë mirë situatën pasi është dita e tretë që nuk raporton asnjë rast të ri me koronavirus dhe shpresojme qe te vazhdoj keshtu dhe vendi te qetesohet.Shpresojme qe keshtu te ndodh dhe ne shqiperi qe ditet ne vijim te mos kemi te infektuar.

Që nga data 26 prill nuk ka pasur më asnjë rast të ri te infektuar me koronavirus dhe shume shpejte pritet te hapen dhe lejet per te dalur me shume.

Gjatë 24 orëve janë testuar 81 mostra të testimeve nga raste kontakti, dhe asnjë nuk ka rezultuar pozitiv.

Kujtojmë që deri më tani në Malin e Zi 321 janë të infektuar dhe situata eshte manaxhuar shume mire dhe pritet qe cdo gje te shkoje mire.