(Video) Ftoi gruan te Ardit Gjebrea që ajo mos ta linte, por ajo nuk shkon/ Shqiptari s’mban dot veten qan

Besmir Balla, i njohur në rrjetet sociale edhe si fenomeni “Shëtito”, i kërkoi falje gruas së tij nga studio e së Dielës Shqiptare në Tv Klan, duke i kërkuar që të rikthehen bashkë.

Gazetarja e emisionit i përcolli bashkëshortes së Besmirit mesazhin e tij, por ajo refuzoi që ta falte dhe të rikthehej me të.

Ajo tha se do të vijonte me procedurat e div orcit, ndërsa nuk do ta pengonte Besmirin që të takonte dy fëmijët sa herë që të donte. Besmiri: E falenderoj dhe e besoj sepse është një njeri i mbyllur, është natyrë vërtetë…

Ardit Gjebrea: Ne insistuam shumë fort që ajo të vinte në studio, por nuk pranoi pasi tha unë jam e bindur që është, nuk tha as Besmiri as bashkëshorti por tha, ish-bashkëshorti. Ajo e ka vendosur që do t’i shkojë deri në fund procesit të divorcit dhe u shpreh që më shumë se një herë të ka ofruar shanse por tha Besmiri nuk ka reflektuar. Fyerjet, sharjet, ofendimet, dhuna psikologjike sepse në njëfarë mënyre ti vetë e pranove që ke ngritur zërin ndaj saj, e konsiderove dhe një gabim nga ana jote.

Besmiri: Nuk jam dakord, ofendime nuk i kam bërë. Ia kam ngritur zërin por ofendime apo sha rje janë diçka që asaj i pëlqen ta thotë apo nuk e di kush e ka fr yrë. Unë e pranoj vendimin e asaj, le të bëjë çfarë është për të bërë, ka plan Zoti se çfarë do bëhet.