Vera Grabockës i ndodh e papritura në Himarë del video

Pasi vera errdhi te gjithe po shkojne ne bregdet keshtu ka ndodhur dhe me Vera Grabocken.

Ajo ka filmuar një mrekulli në detin e Himarës ku papritur i eshte shfaqur disa delfine.

Një grup delfinësh, si rrallë herë janë shfaqur në ujërat shqiptare.

‘Në detin Jon për herë të parë shoh kaq shumë delfinë Mrekulli!!#amazingalbania ’ shkruan Grabocka.

Këto pamje janë publikuar edhe nga moderatorja, Alketa Vejsiu.

per me shume shikoni videon.