Vazja nga Ukraina e ndau anglezin nga gruaja dhe thote se nuk me behet vone nga fjalet e njerezve

0
337

Sofia, 22 vjec dhe Toni 29 vjeç, u dashuruan pavarësisht lidhjes së tij 10-vjeçare me Lorna-n.

Ata u shperngulen te dy ne shtepine e prinderve te tij menjehere. Garnett tha se ka rënë në dashuri me Miss Karkadym dhe dëshiron të kalojë pjesën tjetër të jetës së tij me të.

Megjithatë ajo përsëri e mohoi të kishte bërë për vete një burrë të martuar dhe tha se marrëdhënia e tyre ishte ‘e vërtetë’

Ajo tha se ishte një ‘vendim i ndërgjegjshëm dhe i matur i një burri 29-vjeçar’ që ka të drejtë të dashurohet, ka të drejtë të jetë i lumtur dhe ka të drejtë të zgjedhë me kë do të jetojë jetën e tij.

Shtypi gjithashtu u sulmua nga ajo për përpjekjen për të qenë sa më “dramatikë”.

Por ajo ka shkruar : “Gjëja që nuk kuptoj është koncepti i “shtypit të verdhë”. A mendoni vërtet se dikush mund të arratiset nga një familje e lumtur brenda 10 ditëve nëse sdo kishte pasur probleme më parë?

Prandaj, ata që më mbështetën që në fillim dhe e dinin se pas çdo veprimi tim fshihet diçka e vërtetë dhe e mrekullueshme – faleminderit. Pjesa tjetër – do të zhgënjeheni në gjykimet tuaja ;)”

Pasi lidhja e tyre prej 10 vitesh përfundoi në vetëm 10 ditë, Toni thotë se ndihet keq dhe se Lorna nuk është fajtore aspak.
“Më vjen shumë keq për atë që po kalon Lorna, ky nuk ishte faji i saj dhe nuk kishte të bënte me ndonjë gabim që ajo bëri. Nuk ishte planifikuar dhe nuk kishim ndërmend të lëndonim askënd.”

Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete ngjarje?
Si ju duket kjo histori?Lini komentin tuaj