Valoni kërkon të lërë shtëpinë, Antonela përlotet:Ja pse ndodhi

Një debat i ndodhur mes Antonelës dhe Valonit ka bërë që ky i fundit të vërë në pikëpytje qëndrimin në shtëpi.

Ai tentoi t’i kërkonte dhe falje Antonelës, por refuzimi i saj për tu sqaruar duket se e ka rënduar edhe më shumë situatën.

Ajo është prekur pasi ka kuptuar se është bërë shkaku i dëshirës për tu lënë përfundimisht lojën.

Mes lotëve ajo ka thënë se ndihet në faj për vendimin që Valoni po mendon të bëjë.

Për ta qetësuar kanë shkuar edhe disa prej banorëve të cilët janë përpjekur ta bëjnë atë të ndihet më mirë.

Top Channel