“U rrëzuam të dy dhe.. ”, zbardhet dëshmia e Indrit akuza ndaj tij per 17 vjeçaren

0
228

Indrit Bajraktari, 24 vjeç, ishte duke bërë xhiro me të njëjtin motor uji, ate dite ku ndodhi dhe ngjarja.

E reja u gjet teksa ishte braktisur nga Bajraktari, i cili tha se ishte rrëzuar bashkë me të dhe se kishte qëndruar pa ndjenja në ujë.

Ai tha se ne:“Jemi rrëzuar të dy nga motori dhe nuk mbaj mend asgjë se çfarë ka ndodhur. Për rreth 40 minuta kam qëndruar në ujë dhe pasi jam përmendur kam tentuar të dal me not”.

“Ka ardhur një çift tjetër me motoskaf dhe me thanë se po njoftojmë se ata ishin dy vetë dhe s’kishte vend për mua”.

“Nuk e di se si ka përfunduar çelësi i motoskafit ne qafen e vajzës, sepse kam rënë . Kam tentuar që të largohem . Më kapi paniku . Kam menduar se vajza është 18 vjeçe ndaj edhe kemi dalë. Motra e saj është në Angli dhe kemi njohje. Kemi qene pa jelekët mbrojtës në motoskaf”.

Kjo ishte deklarata e plote e djalit.