U futën të gjenin nuse, por nuk patën fat fare/ Këta janë djemtë që dolën beqar nga ”Për’puthen”

‘Për’puthen’ rinore i erdhi fundi, por vajza… këta djem janë të lirë, dolën ‘single’ prej emisionit dhe janë në kërkim të dashurisë!

Pas përfundimit të emisionit, Blerimi tha se tashmë ka mbetur që të njohë fatin e jetës jashtë studios, e ndoshta kështu ka qenë e shkruar për të.

Edhe pse hyrjet e fundit në ‘Për’Puthen’, Anxhelo, Sajmiri dhe Ani, gjithashtu janë single vajza!

Çimi ka rënë që në fillim në sy si një djalë me norma dhe tregon se pengu i tij i vetëm ishte që të kishte një eksperiencë më e gjatë.

Dhe Juli, djali i aventurave dhe ka bërë shumë zhurmë në këtë program gjithashtu doli single!