Tregoi si e ka pasur jetën, Monika Lubonja tregon se në do martohet për herë të dytë: Po si thoni ju jam gati?

Jo më larg se spektaklin e kaluar Monika rrëfeu për publikun dhe banorët momentet më të rëndësishme të jetës së saj.

Ajo tregoi për pra ngosjen e babait, rebel imin e shpeshtë ndaj prindërve, filmin e parë, martesën, ardhjen në jetë të fëmijës edhe di vorcin.

Bazuar në këtë panoramë që ajo vetë tregoi, banorëve natyrshëm i lind një pyetje: A e mendon një martesë të dytë?

Aktorja iu përgjigj kësaj pyetje me një pyetje tjetër retorike: Më thuaj ti, a e mendoj unë një martesë të dytë? Mendon ti se mund të martohem sërish?

Nuancat e kësaj përgjigjeje lanë të nënkuptohej se aktorja nuk e planifikon të ketë një martesë të dytë dhe për këtë vendim, nuk ngurruan të ndërhynin edhe banorët e tjerë prezent.