Testi shikimit që po cmend rrjetin, ja numri që fshihet

Nje imazh me nje numër brenda tij po qarkullon se fundmi ne rrjet dhe shume prej komentuesve me sa duket nuk po bien dakord se cili numer fshihet brenda saj.

Shumë prej tyre kane komentuar se numri eshte 1240, 0340, apo 1246 si dhe 1240 apo dhe 3240.

Por pergjigja e sakte eshte 3246 dhe ju mund ta zbuloni edhe vete ate, mjafton ta shihni foton me nje kend te ngushtë nga poshte.