Test i inteligjences/ Gjeni cila nga këto gota ka më shumë ujë sipas jush

Ka teste të ndryshme që vënë në inteligjencën tonë dhe shpesh na bëjnë të kuptojmë se sa të zgjuar jemi.

Madje këto lloje testesh na vënë në punë trurin, i cili për arsye te ndryshme nuk ka qenë shumë aktiv ose mund të duket sikur fle gjumë.

Një këshillë e mirë e përditshme për të gjithë ne është që të merreni me sa më shumë kuice të llojeve të ndryshme për ta zhvilluar më shumë atë.

Dhe nëse nuk arrini dot t’i përgjigjeni këtij testi sic duhet, përgjigjen e gjeni më poshtë.
Ja se si te llogjikoni per t`ju pergjigjur sakte:

Në krahasim me objektet e tjera qe secila gote ka brenda, kapsja e letrës zë hapësirën më të vogël.

Kështu nëse do i hiqnit objektet nga gotat përkatëse do vini re se gota B ka më shumë ujë se gotat e tjera.