Tërmeti i parë për këtë vit në Shqipëri ja ku ishte epiqendra dhe sa ishte magnituda

Një goditje sizmike është regjistruar rreth mesnatës në vendin tonë.

Sipas EMSC tërmeti ndodhi në orën 23:36 ndërsa epiqendra e tij ka qenë në Lezhë.

Paraprakisht raportohet se tërmeti ka qenë 2.9 ballë me një thellësi prej 10 km dhe një distancë 59 km nga Durrësi.

Lëkundjet ishin të lehta, por u ndjenë nga qytetarët.