Home TE NDRYSHME Tërmeti i fundit në Turqi, pallati mbahet në “këmbë” nga 3 vinça...

Tërmeti i fundit në Turqi, pallati mbahet në “këmbë” nga 3 vinça pasi tre katet e para u fundosen

185
0

Termeti i diteve te fundit ne Turqi shembi disa banesa dhe u lenduan shume njerez.

Por ekipet e kërkim shpëtimin janë në terren dhe po punojnë ende duke përdorur të gjitha mënyrat e mundshme.

Tërmeti i fundit shembi 3 katetet e para të nja pallati, ku dyshohet se mund të ketë edhe persona të mbijetuar.

Për të mbajtur ndërtesën në këmbë, deri në momentin kur të mbyllet operacioni i kërkim shpëtimit, autoritetet vendosën të përdorin 3 vinça.

Tre katetet e para të ndërtesës, e cila ndodhet në Demirkent Site në rrethin Bayraklı, ishin dyqane.