Home TE NDRYSHME Të ëmës së Antonelës nuk i del e keqja me Mevlanin dhe...

Të ëmës së Antonelës nuk i del e keqja me Mevlanin dhe Ledjanën/ Jeni deklaruar per njeri tjetrin vetem per reklama

117
0

Duket se Antonela e ka lene pas ceshtjen e Mevlanit dhe kunjat e saj kundrejt Ledjanes nuk jane me si me pare,por ajo qe nuk po e le pas kete ceshtje eshte pikerisht mamaja e Antoneles e cila,donte apo nuk donte,na beri te kuptojme se kishte nje antipati te madhe per ciftin Mevlan-Ledjana, dhe sidomos per Ledjanen,ku ajo pati dhe plot akuza kunder saj.Zonja Donika nuk besonte kurrsesi se midis ciftit mund te kete dashuri,por vetem interesa.

Postimet e saj per Ledjanen nuk kane qene te pakta edhe shume Story te zonjes Donika i jane kushtuar dy personazheve gjithashtu dhe fansave te tyre.

Postimi i fundit ne lidhje me ciftin ishte nje video ku tregonte momentin se Ledjana i shpreh se nuk eshte e dashuruar me Mevlanin pasi dashuria eshte nje fjale shume e madhe.
Komenti i Donikes per kete video ishte:”Per cfare jeni deklaruar atehere? Per reklama?” duke e mbyllur kete fraze edhe me nje qeshje ironike.