Stuhia eshte drejt Shqipërise, ja cfare pritet vendi yne

Stuhia Frederik e cila ka prekur Europën duke shkaktuar dhe bilance te renda në Gjermani ku është dhe epiqendra e saj po zhvendoset në Itali dhe Ballkan, por sinoptikanët thonë së Shqipëria do të mbetet në periferi të saj, duke mos na shkaktuar probleme.

Era do të jetë problematike sipas sinoptikanëve, çka do të thotë se deti do të jetë i dallgëzuar përgjatë fundjavës.

Sinoptikanët parashikojnë mot kryesisht të freskët deri në datën 25, kur sërish rikthehen valët e të nxehtit afrikan me temperaturë që do ta kalojnë 40 gradë Celcius.