Stuhia e fortë shemb minaren e Xhamisë, momenti kur bie në tokë/video

Dëme serioze kanë ndodhur në provincën Ajdin në Turqinë jugperëndimore. Për pasojë erërat e forta rrëzuan çatitë e shtëpive dhe dyqaneve, ndërsa në të njëjtën kohë rrëzuan majën e një minareje në qytetin Nazili.

Pamjet janë publikuar në rrjetet sociale, ndërsa banorët dëgjohen teksa flasin të frikësuar për atë që po ndodh. Stuhia me reshje të dendura zgjati rreth 15 minuta, duke shkaktuar dëme të shumta.