Home TE NDRYSHME Sot është një ndër politikanet më të njohura e gjeni dot se...

Sot është një ndër politikanet më të njohura e gjeni dot se cila është

92
0

Ajo tashmë është shumë e njohur për të gjithë. Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjetesociale.

Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Facebook. Osmani është kryetare e Kuvendit dhe për momentin po e ushtron detyrën e presidentit.