Silva Bino jep lajmin e mirë: Deri në tetor, apo në festat e fundvitit do të jemi…

0
279

Bino: Të gjitha bashkitë e mëdha kanë një incidencë të ulët, përveç rritjes që kemi në Lezhë dhe Kukës.

Pjesa më e madhe e vendit paraqet ulje të incidencës. Kemi arritur një pikë të pozitivitetit që shkon nën 5%, kjo lidhet edhe me numrin e testimeve që po kryhen.

Ky është një element që flet për një ulje të qarkullimit të virusit.

Po ashtu kemi vënë re një ulje të incidencës së humbje jetesh, por kemi ende humbje dhe njerëz në spitale që janë me covid.

Në vaks.inimet me dozë të parë kemi ulje në numrin e humbjeve te jetes dhe si rezultat ka një impakt të vaksi.nimit .

Ne do ia dalim dhe deri në tetor apo për festat e fundvitit do jemi një vend me mbulesë të lartë vaks.inale.

Dhe besoj qe vendi do te jete ne paqe ne fund vit dhe shpresojm te behet me mire.