Si ka mundesi nje tekst si ne klasen e pare/Shihni tekstin mizerabël të këgës që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion

Duke qenë se tashmë u bë kohë që Festivali i RTSH-së nuk ndiqet me ndonjë interes, përveç fakti se kush do të shkojë në Eurovizion, edhe fituesi i këtij viti kaloi pa ndonjë kuriozitet të madh. Por, kur sheh se kush fitoi këtë vit, skandalizohesh.

Jo për emrin e këngëtares, por për këngën dhe tekstin e kësaj kënge i thënçin. Kush ka nerva mund ta dëgjojë në linkun poshtë, për të kuptuar se në çfarë derexheje ka përfunduar muzika shqiptare.

Cili eshte mendimi juaj per kete teskt ne festivalin e RTSH