Shqiptarja shkon ne Itali per pushime ja cfare ndryshimesh te medha ka nga Shqiperia

Pasi ne shqiperi pushimet verore jane shtrenjtuar dhe problematike nje qytetar na shkruan se pushimet po i kalon ne Itali dhe cdo gje eshte shkelqyer. Nuk ka as mushkonja i ne Spille apo Divjake. Deti eshte i paster dhe nuk ke probleme nga skafet dhe motoret e ujit. Ne hotel te respektojne pa mase dhe higjena eshte ne formen maksimale. Qetesi dhe rehati.

Ja cfare shkruan qytetarja
Po i kaloj shkelqyeshem pushimet ne Sperlonga Lazio.Qetesi,sherbim, miresjellje ,pasterti dhe as mushkonja nuk ka.Me trajtojne si princeshe ne hotel ,me nderrim te perditshem biancheria dhe komoditet.Ne plazh se ka njeri mendjen te shoh sa peca ke veshur dhe nese ke celulite,se je e re apo plake,qytetari e edukuar.