I dha dorën të gjithëve, shqiptari me Koronavirus ka marrë pjesë në një va rrim dhe kushedi sa ka infektuar

Shqiperia tashme eshte prekur nga virusi dhe deri tani konfrimohen 4 persona 2 jane babai dhe djali i tij dhe 2 persona te tjere.

Ifektuari i pare eshte 28 vjecari P.K. qe ka ardhur nga Italia dhe me pas ai ka infektuar babain e tij me virus.

Djali e ka marre virusin ne Firence dhe me pas e trasmetuar ate ne Shqiperi.

Ai ka ardhur qe ne 26 shkurt dhe ai para se te mesonte qe ishte me virus ka shkuar dhe ne ceremoni mortore.

Ai ka takuar te gjithe njerezit sic e ka zakoni duke i dhene doren dhe gati 13 dite ai ka qene i lire neper Tirane.

Tani nuk dihet se cfar do te ndodh me njerezit qe ai ka takuar

Tashem te dy baba dhe bir jane ne QSUT.Deri tani jane 6 te infekuar ku 3 persona jane po nga e njejta familje.