Shqiperia është futur në listën e zezë / Nëse doni të kaloni kufirin duhet të keni këto dy gjëra me vete

Tashem ne periudhen e veres Qeveria e Malit të Zi ka njoftuar se Kosova, Shqipëria, Bosnje dhe Hercegovina, Izraeli, Libani dhe Singapori, janë në listën “e verdhë”. dhe mund te udhetojne per pushime drejt Malit te Zi.

Ndaj te gjitha ata qe duhet te shkojne ju duhet vetem testi për COVI D-19 sipas metodës PCR dhe ai se rologjik – Elisa ose ECLIA , jo më i vjetër se 72 orë.

Testi vi rologjik, me met odën PCR, përcakton nëse virusi është aktiv, kurse testi ser ologjik tregon nëse personi ka qenë i infektuar me koronavirus.

Sipas një njoftimi të qeverisë malazeze, lejohet hyrja – pa test – për qytetarët nga Rusia, Ukraina, Kanadaja, Azerbajxhani, Bjellorusia dhe Zimbabveja.

Ndaj ju mund te udhetoni nga dita e sotme.