Shkoj ne market me ble oriz nuk i beson syve se cfare gjen brenda ne qese. video

Te blesh ushqim ne dyqane apo ne markete duhet te kesh shume kujdes pasi mund te gjesh produkte te skaduara dhe te mbushura me miza apo me insekte te tjera.

Keshtu ka ndodhur dhe diten e sotme ku qytetarja ka shkuar te blej nje kg oriz dhe eshte shtangur kur e ka pare. Qesja ishte e mbushur me isekte.

Mire qe harhxon para dhe ble produktin po pse duhet te jete ne kete gjendje. Ndaj shteti duhet te jete me i kujdesshem ne te tilla raste te bej kontrolle ne te gjithe vendin

Ndaj duhet te jeni me te kujdesshem kur bleni ne markete apo dyqane te shikoni daten e skadences dhe cfare ka brenda.

Ja se si shprehet qytetarja