Shikoni se si skafi kalon mbi koken e Zhytesit ne Ksamil dhe rrezikon jeten. video

Nje video eshte publikuar diten e sotme ne JOQ ku shikohet se si skafi lundron ne qef te vet dhe zhytesi i shmanget per mrekulli. Ngjarje te tilla jane te shpeshta ne bregdetin shqiptar. Dhe askush nuk e ve ujin ne zjarr. Ndersa video eshte filmuar vitin e kaluar.

Cdo vit ka pasur ngjarje ku shume pushues kane humbur jeten ne bregdetit shqiptar dhe cdo here e keqa 3 dite zgjate e me pas cdo gje kthehet sic ishte.

Do ta shikoni se si mbas nje jave do te kthehen serisht skafet ne bregdet.

Keshtu ndodh cdo vit. Ndaj bredeti i jugut eshte nje vend ku nuk ka dhe aq siguri dhe tashme te gjithe familjaret duhet te jete shume te kujdesshem.