Shikoni se cfare ben macja kur lekundet shtepia nga termeti

Nje video e postuar me pare tregon se si macja ka ndjer termetin dhe leviz nga qetesia qe ishte.

Kafshet e ndiejn disa sekonda me pare lekundjet sizmike si qent ashtu dhe macet e ndiejn me heret.

Pasi fillojne lekundjet duket qart se si macja leviz e shqetesuar dhe nuk di se cfare te bej.

Eshte e vertete se caste te tilla jane befasuese dhe per macet qe jane shume te shkathta dhe dine te levizin me shpejtesi.

Por shpresojm qe 2022 te jete me e qete per ne dhe per te gjithe nga lekundjet sizmike.