Shenohet një tjetër rast me koronavirus në Spitalin e Infektivit.Zonja vjen me ambulance dhe ja cpo ndodh me te

Shqiperia shkon ne 13 te infektuar por gjendja e tyre eshte e mire.Besohet se zonja qe ka ardhur me urgjenc ne QSUT mund te jete e infektuar por priten analizat perfundimtare.Problemi eshte se ata mund te kene infektuar njerez te tjere.Pra nga 12 te infektuar qe tha sot Ministria e Shendetsise me kete rastin e ri mund te shkoje 13.

Pese prej tyre jane ne QSUT dhe shatate jane ne shtepi te mbyllur ne karantine.

Nje prej tyre ka nderruar jete ne spitalin e Durresit pasi ishte ne moshen 73 vjecare.

Nje rast i ri eshte sjellur sot me urgjence ne QSUT dhe te gjithe mjeket jane afruar per te ndihmuar zonjen qe mendohet qe eshte me virus.

Ajo eshte futur ne dhome e vetme dhe pritet ti behen analizat por sipas shenjave qe ajo ka duket se eshte me virus por analizat do japin pergjigjen e sakte.

Zonja eshte ne mbikqyrjen e mjekeve dhe pret pergjigjen e fundit te analizave

Për momentin prej më shumë 10 minutash zonja gjendet në spital. Mësohet se nuk ka qenë e shoqëruar me familjarë, por ka mbërritur me ambulacë.