Sapo e sheh konkurrentin e ri, Luljetës ‘i ndizet llamba’ bën atë që s’pritej në mes të programit

0
321

Konkurrenti i ri i Për’Puthen Giusseppe Mara është bërë pjesë e emisionit vetëm për Luljetën.

Ai e ftoi 64-vjeçaren në një takim 4 minutash.

Pasi 60-vjeçari shprehu pëlqimin ndaj saj, Luljeta gati sa nuk iu hodh në krahë për ta përqafuar.

Giusseppe: Të kam parë në TV, jo shaka jam shumë serioz. Me mua nuk ka shaka, erdha këtu se të kam parë dua të të njoh ke energji je pozitive, ka njerëz 50 vjeç dhe janë kot.

Luljeta: Jam energjike jam reale.