Sabiani është flori fare, kujdeset për vajzën e Ilirit njësoj si të ishte e tij, ja si e ndihmoj ate diten e djeshme(foto)

Sabiani krijoi një miqësi shumë të ngushtë me Ilirin Shaqirin brenda shtëpisë së ‘Big Brother Vip’, saqë të dy tani e konsiderojnë njërin-tjetrin si vëlla.

Në spektaklëin e mbrshëm në momentin kur Arbana njoftoi banorët për shtyrjen e finales deri më 18 shkurt, Iliri ishte paksa i dyzuar.

Kur Sabiani mori fjalën për t’i përshëndetur i tha Ilirit ta vazhdonte lojën deri në fund, pasi ai do kujdes për cdo gjë për familjen e tij dhe duket se e ka mbajtur fjalën.

Gjatë ditës së sotme, Sabiani bashkë me djalin e tij kanë përcjellë për në aeroport drejt Italisë, Emily, vajzen e Ilir Shaqirit.

Mbrëmë, ajo kishte arhdur enkas nga italia për t’i bërë një super surpizë të atit, duke emocionuar atë, banorët si dhe gjithë publikun.

Sot, ajo është larguar për në Itali dhe ka qenë pikërisht Sabiani që e ka përcejllë, duke shkruar në rrjetet sociale “E përcollëm motrën”.