Sa kafshë mundeni të shihni ju në këtë foto?10 apo me shume?

Truri jonë mund të bëhet shumë dembel dhe kur e bëjmë atë të funksionojë, ai mund të mos ndihet shumë entuziast dhe përpiqet të rezistojnë në çdo mënyrë të mundshme. Është e natyrshme që truri jonë të përpiqet të ruajë energjinë e tij, por përtacia e çon në degradim.

Duke zgjidhur gjëegjëza çdo ditë, ne i japim atij një “stërvitje”, mprehim logjikën, mendimin kritik dhe imagjinatën tonë.

Fotoja e mësipërme padyshim që do ju lodhë trurin. Përpiquni të gjeni numrin e kafshëve që ndodhen në këtë foto. Nëse nuk arrini t’i gjeni të gjitha kafshët, përgjigjen e keni më poshtë.

Pra jane plot 13 kafshe.