Sa e bukur duket sot Zhade

Çdo kush e ka dashur dhe adhuruar.

Emri i saj gjatë do të mbetet në kujtesën e publikut shqiptarë.

Seriali brazilian “El Clone”, ka qenë një nga serialet më të ndjekura në trojet shqiptare. Madje “dashuria” për këtë serial pati shkuar aq larg saqë u patën krijuar edhe produkte ushqimore më fotografitë e tyre.

Ka shumë vite që ky serial ka mbaruar, dhe kasti i këtij projekti kanë vazhduar me seriale tjera.

Por aktorja Giovanna Antonelli, e njohur si Zhadja pati fituar simpati të madhe të shqiptarëve. Ajo sot është 43 vjeçare dhe vazhdon të jetë në formë.