Rudina Dembacaj ndan foton dhe përlot gjithë rrjetin: Nuk jetohet nëse….

Është bërë plot një vit nga humbja e jetes se babait të moderatores së njohur Rudina Dembacaj.

Kjo e fundit ka publikuar një foto ndërsa shkruan se e kujton atë çdo ditë.

“Je i paharruar babush! Nuk jetohet bukur, nëse nuk të kujtoj çdo ditë”-shkruan Rudina.