Roza Lati ben deklaraten e forte per Adi Krasten.Ja cfare me tha

Roza Lati, e ftuar në “Expuls” nga Ronaldo Sharka u vendos përballë shumë pyetjeve.

Ajo “u detyrua” te komentonte disa prej personazheve më te njohur të ekranit shqiptar, e kur u shfaq foto e Adi Krastës, Roza habiti me deklaratën për moderatorin dhe gazetarin ikonë:

“O Zot! Unë për këtë jap jetën! Sarkazma e këtij, sjellja, inteligjenca.
Nuk kam asnjë koment për këtë, është frymëzim. Më ka dhënë një këshillë Adi Krasta kur punonim në Agon Channel. Mundohu të jesh vetëvetja, rri vetëvetja”- u shpreh ajo.